PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 2 de setembre del 2008

Les obres de Garcilaso i Pistes Vèlia ja estan en procés d'adjudicació

El propassat 26 de juliol va sortir publicat al BOP l'anunci de la convocatòria de concurs públic per a la urbanització dels jardins de Pistes Vèlia i la remodelació del carrer Garcilaso entre Olesa i el Passeig Maragall.
En el cas de Pistes Vèlia, el pressupost de licitació és de 649000 euros, i el termini previst d'execució de les obres és de 6 mesos, així que amb gairebé tota seguretat per al proper estiu tots els veíns del barri ja podrem ja gaudir d'aquest espai obert a tothom.
Pel que fa al carrer Garcilaso, amb un pressupost de 2200000 euros, es preveu un termini d'obres d'uns 7 mesos, de manera que probablement per les festes majors del barri del 2009 ja tindrem un nou espai de passeig.

Si voleu veure els projectes de construcció, cliqueu aquí:

Projecte del carrer Garcilaso
Projecte de Pistes Vèlia

1 comentari:

Anònim ha dit...

He contemplat, esfereit el projecte de la urbanització del carrer Garcilado entre Olesa i Maragall. No deixa de sorpendre'm l'abandonament a la que sotmet aquest ajuntament als seus habitants.
Està molt bé que vulguin fer zones de vianants, inclús campanyes contra els cotxes, però no tot acaba aquí.
La zona en questió, és una zona complicada d'aparcar, per no dir molt complicada i la meva sorpresa radica en el fet de que amb aquesta urbanització desapareixen aproximadament 140-150 places d'aparcament. On creu l'ajuntament que possarem el cotxe? Perquè al mateix temps que planteja una urbanització d'aquest tipus no planteja la construcció de pàrkings on la gent pugui deixar el cotxe? Realment cal que les aceres del carrer Garcilaso en alguns punts siguin d'un ample exagerat?
No he vist en cap dels planells una zona de carga i descarga per camions o vehicles comercial, es poden imaginar el col.lapse de circulació en determinades hores?
Entre bicings, urbanitzacions que l'unic objectiu que persegueixen és el vot, que no tenen presents els veïns ni les seves opinions, i altres accions que potser no venen al cas, fan que cada día sigui més complicat de "viure" en aquest barri i que en tinguem més ganes de marxar (potser és el que persegueix l'ajuntament!)
Com a veí del barri, el meu temps record d'aparcar el cotxe volta les dues hores. Convido a regidors i alcalde a que, un cop feta dita urbanització, ens facin d'aparcacotxes i siguin ells els que es passin tres hores voltant per trobar un lloc on aparcar.
Potser és hora de que l'ajuntament pensi més amb els interessos generals dels barcelonins, que en definitiva pagem els nostres impostaos per viure en una ciutat amb SERVEIS, no amb FRONTERES.