PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 25 de setembre del 2008

Reforma dels carrers Matanzas/Biscaia/Can Berdura

Ja estem començant a preparar les obres del barri pels propers 2 anys. Complint amb els compromisos del govern municipal pel mandat 2007-2011, anem a planificar com farem el carrer Matanzas, el passatge de Can Berdura i el tram de Biscaia entre Olesa i Matanzas. El primer pas l'hem donat amb la publicació del concurs per adjudicar la redacció del projecte de reforma dels tres carrers en el butlletí oficial de la província (BOP del 19 de juliol) .


Una vegada estigui adjudicat el concurs, l'empresa que l'hagi guanyat redactarà un projecte previ en uns 3 mesos. A partir d'aquí començarem el període de participació ciutadana per explicar-lo, sotmetre'l a la valoració dels veíns i fer els canvis oportuns de manera que tots ens poguem sentir còmodes amb el projecte definitiu.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona nit Señor Fernández Velilla:
Respecte del projecte de Matanzas i com a veí de la zona, hi ha projecte inicial? se sap com es planteja de base? quin tipus d'obra es realitzarà? Ens en pot adelantar alguna cosa?

Gràcies

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Estem elaborant tres alternatives diferents, que seran sotmeses a la participació veinal per tal de decidir quina és la millor i treballar sobre ella. Així doncs, encara no tenim un projecte definitiu. Us mantindré informats a través del bloc.

Anònim ha dit...

Apreciat Senyor:
He descobert aquest bloc per casualitat i m'he animat a participari.
Evaluu positivament els esforços de l'ajuntament en les reformes del barri, però amb un punt de preocupació.
He obsservat la remodelació proposada de reforma del carrer garcilaso i també de la zona de Matanzas que soposo que seguirá el mateix camí o forma que el propi carrer garcilaso, jordi de sant jordi o Pinar del Rio.
En la meva opinió, i em sap greu no haber estat en les reunions que s'esmenten amb els veins, el projecte té en conte, tal com descriu l'article de la secció dels plànols, l'aspecte de la mobilitat ciutadana, les zones de peatons. Però deixa de valorar un tema que crec important com és el de la manca de llocs d'aparcament (molt deficitaria en la zona). Modestament crec que es podría haber fet una reforma diferent, tenint en conte aspectes molt diversos. Es pot fer un passeig agradable sense necesitat de "enpitjorar" altres aspectes.
El carrer Garcilaso no és pas un carrer de una densitat peatonal tant important i constant com per exemple Les Rambles i em pregunto si realment, fan falta voreres de 10 metres. En algun dels seus trams estic d'acord en que els hi fa falta una petita ampliació i millora.
El no tindre present aquests aspectes i en una zona en que de moment ens salbem de zones blaves o verdes i encara que sigui de una forma indirecte fa que augmentin les despesses familiars de molta gent, actualment encara més agreuxades en places de parking o despessa de gasolina extra buscant on podem deixar el nostre vehicle.
Tot això fa que viure en el barri sigui cada dia una mica més dificil a l'hora que més car i que els veins ens plantajem el fet de marxar fora de Barcelona.
Intentaré estar atent al blog i a la convocatòria de reunions a fi de poder estar en la presentació dels projectes de Matanzas, i poder opinar al respecte.
Moltes gràcies per mantindre'ns informats.

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Si voleu que parlem sobre el projecte de Garcilaso, envieu-me un correu electrònic i podem organitzar una trobada per discutir-lo. Fins ara tant veíns del carrer com botiguers ens han donat recolzament al projecte incorporant algunes esmenes.
Us mantindré informats de les reunions que es facin sobre la reforma del carrer Matanzas i entorns. En aquest moment estem treballant sobre tres projectes diferents que presentarem a discussió al barri.
Si voleu tenir informació més individualitzada o parlar de com creieu que han de ser els carrers, em podeu enviar un correu a enricfv@gmail.com