PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 9 de març del 2009

115 Veíns a la Reunió sobre les obres del 2009

Moltes gràcies a tots els que heu vingut aquesta tarda al Casal a informar-vos i participar respecte dels projectes del Pla d'Inversió Local del 2009. Ja sabeu que la nostra intenció des del Districte de Sant Andreu és ser transparents, informar i a l'hora escoltar els veíns perquè feu les esmenes que siguin oportunes en els projectes que duu a terme l'Ajuntament al barri de Congrés-Indians.
L'assistència ha estat esplèndida, hem comptat 115 persones, i les intervencions han estat 26. Això vol dir que gairebés una quarta part dels que han vingut ens han donat la seva opinió. Hem d'afegir també les que ens heu passat per escrit en el formulari que repartíem.
Tan aviat com tingui recollides i agrupades totes les propostes, us penjaré un acta de la reunió en aquest bloc. Mentrestant, per tots aquells que volguela informació, us penjo de l'apartat ARXIUS (també la podeu descarregar clicant aquí) la presentació de PowerPoint que us hem explicat avui, i en la que hi figuren tots els projectes del Pla d'Inversió Local que hem d'executar abans del 31 de desembre de 2009.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, Enric. T'ho dic aquí i no per correu per tal de què pugui llegir-ho tothom i dir la seva.

Ahir ja es va fer tard i no vaig tenir ocasió de fer una suggerència amb respecte del Pas de Sant Tarsici.

Em preguntava si aquests pilons per evitar l'estacionament de vehicles, que de totes totes acabaran fets malbé per vehicles grans i 4x4, no es podrien substituir per jardineres d'aquestes grans, molt més resistents, més estètiques, i no crec que gaire més costoses.

Que hi diuen els veïns del carrer que llegeixin això?

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Hola Javier,

En primer lloc, vaig trobar molt encertat el teu comentari sobre el fet de que no podem planificar la ciutat pensant en els incívics. Si volem una ciutat amable, l'hem de construir i evitar que ens la destrocin.
Respecte del teu comentari sobre el pas, quan el fem a un sol nivell només hi haurà un carril de servei pels dos negocis que hi ha al fons, de manera que no hi haurà espai físic per aparcar, de manera que és difícil que es puguin fer malbé els pilons. De tota manera, com t'he dit abans, planifiquem per a un bon ús, i si no es fa, ja estarem atents per corregir qualsevol problema.
De tota manera, si els veíns pensen que el que proposes és raonable, en podem parlar.

Anònim ha dit...

Una qüestió més (avui he estat passejant per la Rambla de Santa Mònica i m'ha vingut la inspiració) ;-)

Quan el Centre d'Art Santa Mònica es traslladi al Canòdrom, suposo que es continuarà dient «Centre d'Art Santa Mònica» perquè -segueixo suposant- tot i què la denominació responia a la toponímia municipal, ha acabat essent una marca, una referència, que m'imagino que voldran conservar.

Això em fa pensar que hauriem de vigilar que la marca «Canòdrom» no desapareixi al seu torn i que, amb els complement que siguin adients (centre cultural, cívic o el que es vulgui) la paraula 'canòdrom' s'ha de mantenir.

Perquè això també és memòria històrica.

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Hola,
El grup d'artistes que hi ha al Santa Mònica tenen un nom propi, i no s'emportaran el nom de Centre d'Art Santa Mònica perquè és el nom de l'edifici.
Personalemt, advocaria per Centre Cultural del Canòdrom o alguna cosa així. Jo tampoc no crec que s'hagi d'esborrar el nom d'un lloc històric pel barri.