PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 17 de juny del 2009

El col·legi Pompeu Fabra fa "50 primaveres"

El barri del Congrés està arribant a la maduresa, i les institucions i entitats que van néixer als seus inicis, allà pels anys 50, a poc a poc van anant complint la cinquantena d'anys d'edat. Enguany li toca al Pompeu Fabra, que farà aquest cap de setmana les celebracions del seu 50è aniversari.
Un col·legi que sempre havíem conegut per ser molt innovador en quant a la metodologia, i que ha format generacions d'alumnes del Congrés, ha estat també una de les primeres entitats que ens permeten fer de Congrés-Indians un sol barri: si bé va néixer al Congrés, les voltes del destí han fet que celebri els seus 50 anys a la seva seu dels Indians.
A continuació us he penjat un curt manifest de l'escola en motiu del seu aniversari, que celebren amb el lema "50 anys formant persones lliures":

Celebrar anys és sempre un motiu de joia i complir-ne 50 és l’orgull de tenir ja una història al darrera i formar part d’ella:

- Una història de canvis polítics fonamentals on l’escola Pompeu Fabra sempre s’ha mantingut ferma en la defensa dels drets que ens fan persones i la llibertat per exercir-los.

- Una història de canvis socials: nous models familiars, nous rols institucionals, una revolució ètica i moral, que l’escola Pompeu Fabra ha integrat en el seu afany innovador.

- Una història de nombroses lleis eductives, programes i maneres d’entendre l’aprenentatge en què l’escola Pompeu Fabra ha lluitat per oferir una educació integral, innovadora i compromesa, prenent una forma única i propia que la identifica.

UNA HISTÒRIA COMPARTIDA ENTRE MILERS D’INFANTS, CENTENARS DE FAMÍLIES I DESENES DE MESTRES.

Des d'aquí volem felicitar el CEIP pel seu aniversari, i encoratjar-lo a integrar-se més encara en les festes i les entitats de Congrés-Indians. PER MOLTS ANYS!!

Cliqueu aquí si voleu anar a la pàgina web del Pompeu Fabra

1 comentari:

Pilar Lleonart i Oriol Vicente ha dit...

Des del Dte de Sant Andreu volem felicitar a tot l'equip del CEIP Pompeu Fabra, a la Leo, la seva directora, a la resta de l'equip directiu i a l'equip de persones que hi treballen, per contribuir sens dubte,durant aquests 50 anys, a fer dones i homes felices i lliures.
Per regalar-nos una manera de fer pedagogia, des de la il.lusió , la creació i la innovació. Per a teixir xarxa amb i des dels seus alumnes, Ampa i comunitat educativa, tot construïnt projectes oberts al barri del Congrés i Indians on s'inscriu l'escola.
Per oferir-nos una mirada oberta al món i ponts de diàleg permanent en una societat en canvi continuat.
Moltes Gràcies i moltes felicitats!