PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 22 de juny del 2009

Vandalisme a la Plaça del Congrés

La passada setmana va tenir lloc una xerrada sobre civisme i convivència (foto) al casal de barri. Va ser un èxit, i més de 30 veïns van poder debatre amb els agents de la Guàrdia Urbana sobre aquests temes. Es va parlar de sorolls al carrer, alimentació de coloms i gats, defecacions de gossos, etc. Aquestes xerrades s'emmarquen en la campanya de conscienciació i sensibilització que hem engegat des del Districte de Sant Andreu, amb el lema "ACTUA!".

Doncs bé, sembla ser que aquesta campanya no arriba a aquells incívics que gaudeixen destruïnt i fent malbé el mobiliari ciutadà i ´totes les propietats públiques. Aquest cap de setmana li ha tocat a l'estàtua de la Plaça del Congrés, que ja havia patit el trencament d'una mà fa mesos, i que es va despertar amb tota la cara pintada com podeu veure a la fotografia que adjunto.

Aquests actes vandàlics no tenen justificació possible, però necessitem de la col·laboració de tota la ciutadania per evitar que es repeteixin. Cal que actuem tots denunciant els incívics, i que si veiem que passen coses d'aquestes truquem a la Guàrdia Urbana immediatament. És un treball de tots.