PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 10 de maig del 2010

PUNT DE VOTACIÓ DE LA DIAGONAL AL CASAL DE BARRI

Com ja sabeu, des d'avui dilluns 10 fins divendres 16 podeu votar de manera presencial al casal de barri de Congrés-Indians. L'horari és de 10 a 21h. També podeu votar per internet (http://www.bcn.cat/diagonal).
Des d'aquí us vull fer una crida a participar, sigui quina sigui la vostra preferència: Boulevard, rambla o si no voleu cap de les dues. Us exposo breument els motius que fan que us demani que hi participeu:
- Encara que la Diagonal no passa per Congrés-Indians, la seva reforma és de gran importància per a tota la ciutat, ja sigui pel pressupost o pel model de ciutat que es proposa. La no reforma significa prioritzar el vehicle privat, la reforma prioritzar, i molt el transport públic. A més la Diagonal sembla reclamar una humanització que la faci més accessible i agradable en el tram que es vol reformar.
- Encara que algú pugui considerar que la Diagonal no li importa gens perquè no hi passa mai, la decissió de cadascú ha d'anar també en funció de si vol o no una democràcia més participativa: en la meva opinió, participar demostra que es vol ser consultat en els temes d'importància (sigui quina sigui l'opció escollida), ja que la C significa que no us agrada cap de les alternatives o que no voleu cap reforma de l'avinguda). No participar aniria més en la línia de deixar que els representants polítics siguin els que prenguin totes les decisions.
- Per primera vegada es fa una consulta d'aquesta magnitud en una ciutat tan gran com Barcelona. No és freqüent que per obres públiques se'ns demani l'opinió als ciutadans directament.