PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 18 de juny del 2010

Aquest cap de setmana s'obren el jardíns de Pistes Vèlia

Després de més d'un any i mig d'obres i continus retards per la insistent pluja, per fi obrim els jardíns de Pistes Vèlia. A poc a poc els veïns anem recuperant espais que en altres temps havien estat públics però que romanien tancats des de feia molt. En concret recuperem les pistes més de 30 anys després d'haver tancat. La remodelació és una antiga reivindicació veïnal que va poder fer-se realitat després de que els veïns cedissin l'espai a l'Ajuntament. Ara aquests jardíns es convertiran de ben segur en un dels llocs més agradables pe passar una estona del barri de Congrés-Indians.
Retards en els subministraments fan que els fanals que han d'il·luminar l'espai a la nit, quan està tancat al públic, encara no estiguin instal·lats. Això no ha de ser un problema perquè, a l'igual que tots els jardíns que romanen tancats a la nit, l'horari d'obertura serà des del matí fins el capvespre. Per raons de seguretat aquests jardíns es tanquen al públic a partir del moment en que es posa el sol. Està previst que els fanals s'instal·lin al llarg del mes de juliol. Des d'aquí us volem animar a gaudir del nou parc infantil, les zones de repòs i de lleure.
Precisament aquest cap de setmana la plataforma de Pistes Vèlia organitza l'exposició de les fotos corresponents al 3er concurs de fotografia, i també fa l'entrega de premis dissabte 19 a les 13h.

1 comentari:

Arty ha dit...

La iluminación no es lo único que no está terminado. Me extraña que nadie se halla dado cuenta de que faltan los columpios, de que el recinto de juegos infantiles no se puede cerrar porque falta una parte del pestillo, de que las puertas de entrada de la calle Vèlia están fijadas al suelo con una falca de madera y sin cemento, de que estas mismas vallas junto con las del interior del jardín han de estar pintadas ya que se están oxidando (esto es una opinión personal y discutible) o de que falta por arreglar los desperfectos causados en la fachada del nº 6 de la calle Vèlia al derribar la antigua puerta de entrada.