PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 28 de juny del 2010

Última hora sobre l'escola de Congrés-Indians

Sembla que finalment, si que hi haurà mòduls per a l'escola Congrés-Indians a la cantonada Concepción Arenal-Cardenal Tedeschini. Aquí teniu el que ha publicat aquesta tarda el bloc de la nova escola:
"Estimades famílies. És una gran alegria fer-vos saber que la Comissió Permanent del Consell de Direcció del Consorci d’Educació aquest matí ha decidit aprovar la modificació de l’oferta educativa de l’escola (fet que implica que estan autoritzats els dos grups de P3) i el retorn a la ubicació inicial (mòduls provisionals a Concepció Arenal amb Cardenal Tedeschini). El compromís ha estat notificat per escrit, i signat pel Sr. Manel Blasco, gerent del Consorci.

El comunicat és el següent:

Carmelo Guiu Espinosa, secretari de la Comissió Permanent del Consell de Direcció del Consorci d’Educació de Barcelona, del dia 28 de juny de 2010.

CERTIFICO:

Que a la sessió de la Comissió Permenent del Consell de Direcció del Consorci d’Educació de Barcelona del dia 28 de juny de 2010, es pren el següent acord, en la part que es refereix a l’Escola Congrés-Indians:

1. Aprovar la modificació de l’oferta educativa del centre públic Escola Congrés-Indians del Districte de Sant Andreu, per al curs 2010-11, de tal manera que l’estructura funcional quedarà de la següent manera:

- Educació Infantil. P3 - 2 grups.

Els dos grups d’Educació Infantil s’instal·laran, de forma provisional, en mòduls prefabricats, ubicats a la confluència dels carrers Concepció Arenal i Cardenal Tedeschini.

2. Comunicar al centre públic que imparteix els ensenyaments esmentats, la corresponent modificació.

Barcelona, 28 de juny de 2010

L’equip de mestres de l’escola volem agraïr pública i expícitament la decisió presa per la Comissió Permanent del Consell de Direcció del Consorci."