PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 1 de juliol del 2010

Avui es posa en marxa l'Àrea Verda al barri de Sant Andreu

Els veïns ja han estat informats i els residents ja han rebut els distintius. A demanda dels mateixos veïns i d'acord amb els districtes,  avui 1 de juliol s'iniciarà una nova fase de l'Àrea Verda amb la posada en funcionament de 12.000 noves places d'estacionament a la calçada a diferents zones de Sarrià, Gràcia, Sant Andreu, Poble Nou i Vall Hebron.
En el districte de Sant Andreu, la regulació es farà al casc antic del barri de Sant Andreu, en l'àmbit delimitat per la Meridiana, passeig de Sant Coloma, carrer del coronel Monasterio, carrer del Palomar, les vies del tren, Josep Soldevila, riera d'horat, Pare Manyanet i Dublín. En aquesta zona es regularan unes 3.300 places. D'aquestes més de 2.100 corresponen a Àrea Verda, unes 350 a càrrega i descàrrega i més de 600 a estacionaments per a motos.
Pel que fa al barri de La Sagrera, la seva associació de veïns ha demanat un estudi previ de mobilitat i aparcament, per tal de decidir si finalment demana la implantació de l'Àrea Verda o no. L'Associació de veïns de Congrés-Indians, que inicialment havia coincidit amb la de La Sagrera per demanar l'estudi, finalment s'hi ha desmarcat. Així doncs, de moment el tema de l'Àrea Verda al nostre barri queda aparcat perquè cap entitat veïnal no hi ha demostrat interès.