PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 4 de maig del 2011

EDITORIAL: Sobre les eleccions del 22 de maig


Demà a la nit comença la campanya electoral de les eleccions municipals del 22 de maig. En aquestes eleccions els ciutadans hem de fer balanç del que s’ha fet durant els darrers quatre anys, però també mirar cap el futur i veure si els qui ens han governat durant aquest temps són mereixedors de la nostra confiança cap el futur o bé preferim un cavi de direcció perquè pensem que serà bo per la ciutat.
En la balança haurem de posar molts factors, i en funció d’ells decidir. No vull entrar en aquest bloc a discutir uns arguments o altres perquè en els dos anys de funcionament de la pàgina he intentat mantenir un caire més “institucional” i evitar la propaganda política. La intenció ha estat informar, no convèncer. I fins i tot ara no vull canviar aquesta orientació. En aquest bloc seguireu tenint informació objectiva i sense entrar en la disputa política. Aquest és el meu compromís com a conseller del barri.
Tot i no voler donar contingut electoral a la pàgina, sé que ara arriba un examen i que cal donar informació certa als veïns de projectes i fets. Durant aquests dies, encara que no sigui candidat del meu partit a les eleccions municipals, la meva tasca serà donar a conèixer quins projectes tenim per al barri, què hem estat treballant amb els ciutadans i cap a on volem anar. La primera cita, a la que esteu tots convidats independentment de la vostra opció política, serà la presentació del programa electoral del PSC per al barri de Congrés-Indians, el proper dilluns 9 de maig a les 20h al casal de barri (Manigua 25). Allà us espero. (+ informació...)