PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 4 de maig del 2011

L'Associació de Veïns cedeix el seu local a la Ciutat

L'Associació de Veïns del barri de Congrés-Indians i l'Ajuntament de Barcelona han arribat a un acord per la cessió del local de l'entitat, a Felip II 222. Amb aquest compromís, l'associació deixarà de ser la propietària dem l'edifici, que passarà a ser de titularitat municipal. L'Associació junt amb el Districte de Sant Andreu gestionaran les activitats que s'hi facin, i es crearà un consell de l'equipament en el que hi estaran representades les entitats usuàries de l'edifici, que serà destinat a casal de barri.
Els motius que han portat la junta i l'assemblea de l'associació a fer aquesta cessió han estat diversos. Els més importants han estat la càrrega que suposava de gestió i despeses un local que s'ha quedat obsolet amb els anys, i la vocació de servei als veïns del barri buscant un compromís que garantís que el local serà per a ús de ciutadans i entitats de Congrés-Indians.
Amb aquesta cessió, l'Associació de Veïns de Congrés-Indians obre una nova etapa en la seva història en la qual es podrà centrar més en els problemes que afecten el barri i a més podrà col·laborar en la gestió i dinamització d'un nou equipament públic en un barri que fins ara estava mancat d'ells.
El Districte de Sant Andreu per la seva banda valora molt positivament rebre l'edific per poder oferir més serveis als nostres ciutadans, i agraeix profundament a l'Associació la seva vocació per resoldre els problemes del barri.