PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 28 de setembre del 2011

El Casal de barri celebra els 3 anys

Aquest proper dissabte, i coincidint amb l'inici de la Festa Major del Congrés, el casal de barri celebra 3 anys de vida. Va ser el mes de setembre del 2007 quan vam donar el tret de sortida a un conjunt d'equipaments que el barri necessitava: l'escola bressol, la pista poliesportiva i el casal.
Al llarg d'aquests anys tots ells han agafat un paper molt actiu en l'oferta d'activitats a Congrés-Indians: des d'aquí vull agrair a la directora de l'escola bressol Manigua, la Berta, que ha demostrat com un equipament educatiu es pot integrar en la dinàmica d'un casal i el seu barri. També cal agrair a la junta de Caliu Congrés la seva dedicació durant aquests anys a fer del casal un centre d'activitats modèlic pel que fa a la seva gestió, i a la Mariona la seva tasca en la dinamització a fora d'hores de casal.
Doncs bé, aquest proper dissabte 1 d'octubre a les 12 del matí ... celebrem 3 anys del Casal al barri !I per tal de fer una festa ben animada, comptarem amb l'espectacle "DIVERSIONS" que en directe ens oferiran un espectacle de música i cançons ben conegudes per gaudir-ne tots plegats, grans i petits.

1 comentari:

Berta ha dit...

Moltes gràcies a tu també i a la disponibilitat que sempre has mostrat, així fem bari!
Berta