PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 28 de setembre del 2011

Com afectarà l'ERO de Sant Pau a Congrés-Indians?

Com ja sabeu, l'Hospital de Sant Pau ha iniciat els tràmits per portar a terme un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que comportarà una reducció de l'activitat de l'Hospital. Aquesta reducció probablement afectarà a les visites als especialistes del CAP Maragall i per tant als veïns i veïnes de Congrés-Indians. És d'esperar un increment de les llistes d'espera donat que segurament l'Hospital tancarà les consultes externes tots els divendres de l'any. 
Fins aquest moment el Departament de Salut de la Generalitat, responsable de les retallades pressupostàries que han portat a aquesta situació, no ha donat cap explicació de com es veurà afectada l'atenció especialitzada al nostre barri. Per la seva banda ni l'Alcalde de la Ciutat, sr Trias, ni el regidor del Districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, no han demanat explicacions ni tampoc cap tipus de previsió que eviti problemes a la població del barri. Si això no és un tema important, quin ho serà?.
Per aquest silenci del Departament i la inacció de l'Ajuntament, el Grup Municipal Socialista al Districte de Sant Andreu ha entrat una proposició d'acord pel plenari del dia 4 d'octubre (19h, plaça Orfila) en la que demanem una reunió del Consell de Salut del Districte perquè expliquin a tots els veïns i veïnes com es veuran afectats els serveis especialitzats de salut, i permetin la participació dels ciutadans en aquesta discussió. 
Amb posterioritat al plenari us informaré de com ha anat la votació de la proposta i quins arguments ha donat cada grup municipal. Esperem que tots els grups s'hi adhereixin, en favor dels nostres veïns, donat que aquest tema és una de les principals preocupacions en l'actualitat. Us podeu descarregar la proposició clicant aquí o sobre el títol del post.