PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 21 de maig del 2013

4 MESOS DESPRÉS... LA RESPOSTA

El mes de gener vam entrar tres preguntes al Districte de Sant Andreu preguntant per problemes de vialitat al nostre barri. Ara, 4 mesos després hem rebut resposta. Aquí les teniu:
1- Respecte de la perillositat de la cruïlla Francesc Tàrrega / Garcilaso, ens diuen que la configuració actual és prou segura perquè hi ha bona visibilitat i que elevar el pas de vianants per Fcesc Tàrrega no és necessari. En tot cas, proposen, es podria canviar el senyal de "cedeixi el pas" per un "stop". Nosaltres estem d'acord en que la visibilitat de la cruïlla en circumstàncies normals és bona, però sovint hi ha cotxes o furgonetes aparcades que la dificulten molt. En conclusió, compartim que seria prudent canviar el senyal per un Stop, però cal més vigilància per evitar un mal aparcament. Seguim pensant de tota manera que elevar el pas, com s'ha fet en altres punts del Districte, seria una soluciñó més definitiva.
2- Pel que fa a l'entrada del barri pel carrer Cardenal Tedeschini, ens diuen que ho han arreglat posant un senyal que diu que l'aparcament en bateria només és permès a turismes i furgonetes. També ens contesten que l'amplada de la vorera és d'1.3m i per tant ja és prou ampla, i no ens contesten res de la brutícia produïda per les defecacions dels ocells. Per tant ens han donat una resposta parcial. Seguim demanant que s'eixampli la vorera i que es podin els arbres perquè els ocells no provoquin un estat tan deplorable de brutícia. Aquesta darrera reclamació no seria tant complicada de solucionar. I pel que fa a l'aparcament de furgonetes, només cal passar en cotxe o moto pel tram de carrer davant el restaurant Tasca i Vins per veure que en molts casos són tan grans que obliguen a circular fent ziga-zaga.
3- També vam preguntar sobre el tram d'Alexandre Galí entre la Plaça del Dr Modrego i el Prat d'en Roquer, tram estret on hi ha moltes dificultats de pas quan es troben dos cotxes en sentits oposats. A la resposta ens diuen que cal mantenir el doble sentit (en això hi estem d'acord, en la nostra proposta no demanàvem que es canviés), i que diàriament corregeixen les infraccions d'estacionament. O sigui, cap solució. En la cruïlla amb Prat d'en Roquer estacionen vehicles que impedeixen el pas i la visibilitat cap el passatge de l'Ordi, dificultant també el gir cap Alexandre Galí en sentit muntanya. I pel que fa al tram del que parlàvem, s'hauria de buscar alguna solució com per exemple que a una banda no s'hi pugui aparcar, o es facin aparcaments de motos en semibateria, prohibint el desgavell de motos aparcades a les voreres de la plaça del dr Modrego de qualsevol manera o als jardinets dels gratacels de la Plaça del Congrés.

1 comentari:

Holgazán ha dit...

La cruïlla Francesc Tàrrega-Garcilaso, la passem la meva dona i jo cada dia a la mateixa hora. I ja no és que estacionin indegudament -així, en general- tapant la visibilitat... ÉS QUE SEMPRE ÉS EL MATEIX QUI HI ESTACIONA: una petita furgoneta de color granate conduïda per una senyora que, a no res que li cridis l'atenció perquè tapa la visibilitat, monta una bronca de vint megatons.

I la Guàrdia Urbana? Doncs, com deia La Trinca 'temporibus illis'... "anar-hi anant, anar-hi anant. anar-hi anant". «Ni está, ni se la espera», com diu que li van dir a aquell.

De la cruïlla Garcilaso-Acàcies, veig que ja ni se'n parla. Dues administracions i tot igual. Un dia hi haurà una desgràcia i aleshores el qui parlarà seré jo. Per escrit.