PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 22 de maig del 2013

UN FORAT ESPAI-TEMPORAL AL CONGRÉS

Avui em toca parlar-vos d'una curiositat que m'he trobat sobre el barri remenant per Internet. Suposo que tots heu vist alguna pel·lícula de ciència ficció on es parlava dels "forats de cuc" a l'univers, que ens permeten viatjar en l'espai i el temps instantàniament. 
Doncs bé, si entreu el Google Maps i demaneu pel carrer Pardo, veureu en primer lloc que el carrer de Can Ros es segueix anomenant carrer d'Ignasi de Ros, com fins el 2009. Però la sorpresa la trobareu si amplieu la cantonada entre els dos carrers fins tenir la visió Street View. Veureu una foto de l'antiga tanca del Canòdrom, com abans del 2009. Tot un exercici de records. 
Però si pensàveu que això era tot, i que simplement es tractava d'un problema d'actualització de les fotos, feu l'exercici de seguir en l'Street View... Tant si seguiu per Pardo com per Can Ros, de cop i volta desapareix la imatge antiga i apareix... la plaça aixecada i en obres, almenys un any després!. 
Ara bé, si seguiu per Pardo fins Riera d'Horta, a la cantonada amb aquest carrer tornem a veure l'entrada antiga del Canòdrom.
En fi, només una curiositat que us permetrà veure el Canòdrom en diferents moments de la seva remodelació. A veure si en llegir aquest article els de Google es posen les piles i actualitzen les fotos!!!