PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 25 de juny del 2013

AL TERCER ANY... ESCORRIALLES PER A CONGRÉS-INDIANS

Ja fa dos anys que va començar el mandat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, i tot just quan comença el tercer any de la legislatura, es van a posar en marxa algunes obres per tenir alguna cosa que inaugurar abans del maig del 2015. Arriben justets, però arriben. 
La setmana passada el Regidor Blasi va fer un balanç de dos anys de mandat (com sabeu al nostre barri no s'ha fet cap inversió a excepció de l'adaptació del local de l'Associació de Veïns), i la previsió d'inversions fruit del pacte PP-CiU pel proper any. A Congrés-Indians l'única despesa rellevant és el desbloqueig de les obres de l'edifici de la grada del Canòdrom, que començaran la propera tardor amb l'objectiu posat en la seva inauguració l'any de les eleccions municipals, el 2015. 
La resta, petit manteniment i res més. 
En el dossier de premsa presentat, hi figuren arranjaments de diversos trams de voreres (o sigui, pedaços) als carrers d’Alexandre Galí, Pinar del Rio (per cert, batejat en el document com "Pilar del Río"), Cardenal Tedeschini i Campo Florido (carrers del barri del "Congrés" segons el dossier. Sembla que obliden Indians en el nom).
Foto del 20/06/2013. Segons el Districte, això ja no passa
Esperem que en el cas de Cardenal Tedeschini arreglin definitivament l'aparcament de camions que envaeixen la vorera malmetent-la i dificultant el pas dels vianants (us recordo que a una pregunta nostra sobre el tema ens han contestat que això ja no passa. Mireu la foto).
Per acabar, també anuncien que tiraran endavant la redacció del projecte de remodelació del local de l'Associació de Veíns. Sense previsió de terminis, però, per a fer la inversió.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Aprofito la imatge per insistir en el tema de l'aparcament al barri i l'actuació de la grua municipal. Precisament veiem en la imatge com es malmeten places aprofitables (pintat amb franges blanques al terra), mentre es continua aparcant a les cantonades, per exemple de Felip II amb Felip Bertran i Güell, on es limita la visibilitat i ja ha tingut lloc més d'un accident. La grua apareix de tant en tant per retirar cotxes que no dificulten la circulació i en canvi no retiren aquestes enormes furgonetes que impedeixen el pas dels vianants i dels cotxes i dificulten la visibilitat. Podrien al menys pintar les places on es pot aparcar i evitar ensurts, però és clar, no interessa, així, de tant en tant, apareix la grua per a complir els mínims de cada mes, retirant cotxes de zones dubtoses.

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Ahir a la tarda vaig fer unes quantes fotos més de camions i furgonetes a Cardenal Tedeschini que dificulten la visibilitat, fan lletja l'entrada al barri, ocupen part de les voreres, i provoquen una conducció perillosa en ziga-zaga per esquivar-los. El problema dels cotxes que aparquen a les cantonades dificultant la visibilitat es repeteix a diversos llocs del barri. Hem demanat solucions però l'única resposta ha estat "que ja ho han resolt amb un senyal a l'entrada del carrer"

Unknown ha dit...

Crec que falta molt sentit comú i una mica de coherència. A mí m'han retirat el cotxe al menys tres vegades en llocs que estan permanentment ocupats per altres vehicles, on no dificulten maniobres ni visibilitat. Per què uns dies molesten i altres no? Què podem fer per demanar de nou la zona verda? Deu ser que els resulta més renidble venir de tant en tant amb la grua que gestionar la zona verda.