PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 5 de juny del 2014

3 ANYS DESPRÉS... TORNA EL PLA DEL CANÒDROM

Després d'haver deixat decaure la Modificació del Pla General Metropolità que havia de permetre la construcció dels equipaments demanats per les entitats de Congrés-Indians a través de la taula de treball del Canòdrom, ara l'Ajuntament presenta un nou projecte que amaga algunes trampes. Si el nou pla s'aprova tal i com l'han presentat, no només perdrem 5 equipaments sinó que mai més no es podran construir.
Podem entendre que les circumstàncies econòmiques no permeten planificar en aquest moment els equipaments de la Generalitat, però no podem acceptar que la superfície reservada es perdi per sempre convertint-la en zona verda. Estan retallant el present i abandonant el futur.
Us hem preparat un vídeo explicatiu de 3 minuts en que fem una explicació que, espero, us sigui entenedora i us permeti fer-vos una idea de la magnitud del que presenten.El teniu a continuació.
I només una cosa més, sense rectificacions al pla no el podrem acceptar. Els usos es poden canviar si les necessitats del barri canvien, però si els espais es perden no es podran fer mai més equipaments. Ara estem en el termini d'al·legacions. De moment la taula de treball i l'Associació de Veïns en presenten, a l'igual que el PSC i, probablement, altres partits polítics. Us mantindrem informats.