PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 4 de juny del 2014

PRESENTACIÓ DELS "AMICS DE L'ALZINA"

Tenim una nova entitat al barri de Congrés-Indians: el passat 28 de maig es va portar a terme la primera trobada d'AMICS DE L'ALZINA, una associació nascuda d'exprofessors i exalumnes de l'institut que volen mantenir el lligam amb el centre i alhora ser útils a les noves promocions.
La reunió va ser conduïda per tres dels exprofessors més carismàtics, recentment jubilats: Carlos Castel, Jesús Garcia i Celestí Bertran. Una trobada simpàtica que suposa un bon punt d'inici per començar a treballar. En els propers mesos posaran en marxa l'entitat amb el redactat dels estatuts i el nomenament d'una junta. 
La idea és principalment que els exalumnes agafin un paper protagonista en l'associació i treballar en comissions, de les quals de moment n'han proposat tres. El primer pas ha estat obrir una pàgina web dintre de la de l'institut perquè us pugueu fer socis o trobar-ne informació. També tenen pàgina al Facebook, i un correu electrònic per posar-vos-hi en contacte amicsdelalzina@gmail.com .
Des d'aquí volem encoratjar a tots i totes aquells/es que heu estat alumnes o professors a que us feu socis dels Amics de l'Alzina. Es tracta d'un projecte engrescador i amb futur, per trobar antics coneguts però també per viure el present de la comunitat educativa i donar-hi suport. Jo ja me n'he fet soci, i vosaltres a què espereu?