PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 20 d’agost del 2014

MARXA L'ESCOLA CONGRÉS-INDIANS

Després de 4 anys en els barracons provisionals amb que es va inaugurar l'escola Congrés-Indians l'any 2010, finalment el centre marxa cap a la seva ubicació definitiva al barri de La Sagrera, a l'edifici que fins ara ocupava l'escola Rosa dels Vents al carrer de les Açores (davant de la plaça de l'Assemblea de Catalunya). Aquesta setmana han començat els treballs de desmantellament d'aquests mòduls prefabricats, de manera que si us hi acosteu podreu veure els treballs que s'hi estan fent.
Són tot just 500m de distància que deixen enrere les primeres reivindicacions de les famílies demanant que l'escola s'ubiqués en un nou edifici en els terrenys del Canòdrom, i que responen per fi a les necessitats de consolidar el projecte del centre i poder mirar al futur sense dependre d'on anirien a parar.
El nostre barri perd així una escola que des del principi va voler formar part de la vida quotidiana i festiva del seu entorn. Només cal recordar que ja el 2011 van fer que el seu primer capgròs fos la figura d'un simpàtic indià, en Quico. En resum, encara que des del principi el Consorci d'Educació de Barcelona va mantenir que l'escola se n'aniria a La Sagrera, ens alegrem per les famílies i el professorat, tot i que els veiem marxar amb tristesa cap els seus nous horitzons.
En fi, moltes gràcies per tot i molta sort en la vostra nova aventura. Ens veiem a La Sagrera! 
Ah, i com que nosaltres també hem de mirar cap el futur de Congrés-Indians, esperem que quan hagin tret els barracons deixin la plaça arregladeta per a ús dels veïns i veïnes. Ara ja no caldrà construir les pistes de petanca, que se n'han anat al carrer Pardo, de manera que ens poden muntar un parc infantil o una zona de lleure per a gossos. En tot cas, us convido a que m'envieu les vostres idees a l'adreça enricfv@gmail.com .