PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 4 de desembre del 2014

EL PSC PORTA L'APARCAMENT A CONGRÉS-INDIANS AL PLENARI DEL DISTRICTE


La situació de l'aparcament de vehicles al nostre barri és cada vegada més insostenible. Com ja hem explicat diverses vegades, els dos darrers anys ha empitjorat considerablement. Les causes són diverses, però especialment els darrers mesos la prohibició d'aparcar als carrers de Santapau, Emili

Roca, Malgrat, Pardo i Antoni Costa, han incrementat molt la pressió sobre l'aparcament a Congrés-Indians. Per acabar-ho d'adobar, a La Sagrera estan a punt de desplegar l'Àrea Verda, que alliberarà llocs al barri veí però incrementarà encara més els vehicles al nostre. Ja heu vist com l'incivisme de camions i turismes està envaïnt els nostres carrers. Aquí ho portem denunciant molts mesos. I el Districte de Sant Andreu volia abandonar el projecte d'aparcament soterrani a la plaça del Canòdrom!.
Vist aquest empitjorament de la situació el PSC presentarà una pregunta en el plenari del dia 9 de novembre (Seu del Districte a Plaça Orfila, 19h), demanant què pensa fer el govern del Districte per millorar la situació, vist que des que va començar la legislatura ha empitjorat de manera ostensible.
A veure què ens contesten. De moment els oferim unes idees: Vigilar que els camions no aparquin sobre les voreres ni obstaculitzin el trànsit (això faria que busquessin llocs més adients per a les seves dimensions), retirar cotxes abandonats (només a la plaça del Cardenal Cicognani n'he comptat dos), 0acabar amb els abusos d'un propietari d'Alexandre Galí que té almenys 1o cotxes entre aquest carrer i Felip II (cotxes vells, que fa anys que no tenen la ITV passada), planificar l'aparcament del Canòdrom (amb places a preus assequibles).  

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En la calle Cardenal Tedeschini entre Concepción arenal y Pardo , furgonetas y camiones aparcan invadiendo aceras y calzada, siendo peligrosa la circulación tanto de peatones como de coches que tiene que hacer slalom para circular.
Es un grave problema que se está agravando cada día que pas

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Además el problema no hace más que empeorar. Cada día hay más camiones que aparcan en lugares donde no caben, invadiendo aceras y calzadas sin que nadie ponga remedio. En un par de meses llega el Área Verde a La Sagrera. Aún estaremos peor. Y sin soluciones desde el gobierno municipal.