PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 3 de febrer del 2015

A LA SEGONA VA LA VENÇUDA... O NO

Com ja sabeu, fa mesos que ens queixem de com aparquen grans camions al barri, i en especial al tram de
Cardenal Tedeschini entre Concepción Arenal i Pardo. En la reunió sobre mobilitat del 13 de març de 2014, el gerent del Districte Salvador Coll es va comprometre a mirar de donar una solució. El primer intent va fracassar perquè la col·locació d'unes tanques es va fer sobre la vorera i no una mica més avançades, tal i com s'havia acordat. Ara, uns mesos després sembla que a la segona va la vençuda, i les tanques s'han mogut cap a la calçada.

Segueix sense ser una solució completa per la manera com s'ha acabat: el problema s'ha traslladat a la vorera del davant, on els camions segueixen aparcant amb una o dues rodes sobre l'espai dels vianants. A més s'han perdut un grapat de places d'aparcament al carrer. No és aquesta solució la que demanàvem, sinó que els cotxes seguissin aparcant en semi-bateria, estrenyent més el pas de vehicles, per evitar que aquests camions puguin ocupar mitja calçada suposant un risc per al trànsit.
En fi, encara tenen temps d'acabar la feina començada i de fer-la bé. També seria molt interessant que fessin accessible a cadires de rodes el nou espai creat rebaixant la vorera en l'inici, davant de la porta de l'aparcament de la cantonada amb Concepción Arenal.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta mejor que antes, algo es algo, pero el problema ahora está en la otra acera y en que no puedan aparcar camionetas encima de la acera y estorbando a peatones y a la circulación.

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Exacto. El problema se ha resuelto en una de las aceras pero se ha agravado en la otra. Creo que hace falta acabar lo empezado.

Guillem ha dit...

Hola Enric, saps si això és provisional? O ja és quelcom definitiu. D'altra banda hi ha prevista alguna millora al llarg del carrer cardenal tedeschini, crec que és dels més descuidats de la zona.
Gràcies i bona feina.

Enric Fernández-Velilla ha dit...

En principi no han previst cap millora a Cardenal Tedeschini. Però no pot ser definitiu perquè aquesta entrada al barri s'ha de dignificar. Pel proper mandat ha de ser una de les propostes d'arranjament de carrers, ja que no és un carrer còmode pels vianants

metring ha dit...

Hola, què tal?

Al Fòrum del Transport Català parlem del tema, i apart dir que en aquesta separació entre tanques i vorerahan pintat siluetes de persones, caminant en dos sentits, convertint-ho en un estrany "carril persona"

http://transport.cat/viewtopic.php?f=7&t=13893

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Molt bona la qualificació del "Carril Persona". No se m'havia ocorregut, però respon molt bé a la realitat del que han pintat