PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 10 d’abril del 2015

ENCARANT UN NOU REPTE

Tot i que la línia del bloc Parlant de Congrés-Indians ha estat sempre recollir notícies i opinions sobre l'esdevenir del nostre barri, avui canvio una mica i em dirigeixo cap a un tema més personal que m'afecta directament però també pot acabar representant algun canvi per a Congrés-Indians.
Ahir a la tarda el Consell de Federació del meu partit, el PSC de Barcelona, va aprovar els noms de les persones que acompanyaran el nostre candidat Jaume Collboni en la llista electoral que presentarem a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Entre aquests noms hi ha el meu en el número 12. Com que desconec si en altres llistes hi ha veïns o veïnes de Congrés-Indians no puc dir que sigui l'únic, però si que almenys hi haurà un representant del nostre barri entre les persones escollibles com a regidors/es de la nostra ciutat. 
D'aquí a un mes els ciutadans de Barcelona hauran de decidir si volen continuar amb el govern de Xavier Trias, que se n'ha oblidat gairebé completament del barri de Congrés-Indians (els que seguiu habitualment el bloc ja ho sabeu), o bé si volen fer un canvi cap a l'esquerra. En aquest gir hi haurà especialment dues possibilitats: la representada per la nostra candidatura, el PSC i la de Barcelona en Comú. 
Sense voler fer aquí un espai electoral, només vull que sapigueu que un bon resultat del PSC ens portarà a governar el Districte de Sant Andreu amb il·lusions renovades i la mirada posada en les persones. Tenim un bon i ambiciós projecte que us presentarem quan arribi el moment, i tenim les persones adequades per tirar-lo endavant. La decisió la prendrà la ciutadania.

2 comentaris:

Holgazán ha dit...

En tot cas, enhorabona per l'èxit personal que representa aquest gens menyspreable número 12 de la llista, que, en un PSC i en una ciutat com Barcelona representa una posició important dins el partit, la qual cosa vol dir que, encara que no assoliu un bon resultat en aquestes properes eleccions, el teu futur polític sembla prometedor. Enhorabona!

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari, Xavier. Quan un està en un projecte d'equip, hi col·labora per tirar-lo endavant i guanyar-se la confiança de la gent. Si ho aconseguim tindrem un bon resultat. Nosaltres oferim il·lusió, experiència, valua dels candidats/es , solvència, i seny. Si la gent valora aquestes aptituds, igual aconseguim els 12 regidors i jo entro. Nosaltres posarem la feina i la gent haurà de decidir qui governa durant els propers 4 anys la ciutat. Espero que 4 anys de Trias hagin estat prou temps com per veure l'orientació de la seva política i que es vulgui un gir a l'esquerra. Ja veurem!