PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 10 de febrer del 2010

Ja tenim el projecte de la Plaça de les Havaneres

La tuneladora de la línia 9 del Metro ja ha passat per sota de la plaça de les Havaneres i es dirigeix cap a la Plaça Maragall. El pou de la plaça estarà aviat en disposició de tancar-se i per tant hem començat a preparar la urbanització de l'espai per quan sigui possible.
Els tècnics de GISA (empresa de la Generalitat que està construïnt els túnels del Metro) i el Districte de Sant Andreu van presentar fa uns dies el projecte d'urbanització de la plaça a les associacions de veïns de Congrés-Indians i Navas, i  aquí el poso a la vostra disposició perquè us feu una idea de com quedarà.
Respecte dels terminis de construcció, a aquestes alçades són difícils de precisar perquè queden encara obres per fer a dintre del forat de la plaça i per tant no podem anunciar-los ni adquirir un compromís ferm, però en principi podríem estar parlant de començar les obres cap a l'estiu. Quan tinguem una planificació més tancada us ho farem saber.

2 comentaris:

Holgazán ha dit...

No sé... Trobo dos problemes:

· Hi ha un excés de reixes de ventilació, més ben dit, de superfície de reixes. Les reixes de ventilació no serveixen per a res en tant que espai urbà: no s'hi pot jugar, no s'hi pot passejar (per a algun tipus de calçat, sobretot de senyora, és molt incordiant) i, tot i que personalment me la bufa, també és mala superfície per a animals.

· CLARAMENT hi ha un dèficit d'il·luminació molt gran, amb la qual cosa, a la nit podria, a més de no ser agradable, portar problemes de seguretat

Això per no parlar del concepte de «plaça dura» al què tan afeccionada és l'arquitectura municipal en els darrers anys. Sort que això no és irreversible i sempre resten esperances de què algun dia torni el seny.

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Hola Xavier,

Les reixetes són inevitables perquè al pou va un transformador per al Metro, i necessita ventilació.
Respecte de la plaça dura, entenc el que exposes, es fa un sorral i es plantaran arbres, però és cert que la plaça no serà de sorra.