PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 18 de juliol del 2008

Estrenem la nova pista esportiva de Manigua

El CEIP Ferran i Clua ja ha començat a fer servir la pista esportiva que l'Ajuntament ha construït sota el nou casal de barri del carrer Manigua i l'escola bressol.


Aquesta pista neix de la voluntat de dotar el Congrés-Indians d'equipaments esportius que puguin absorbir la demanda d'activitats del barri, i servirà per millorar la cobertura de les necessitats fins que es construeixi el poliesportiu del Canòdrom.


Fruit de l'acord al que van arribar el Districte de Sant Andreu i les AMPAs del CEIP i l'IES L'Alzina, la instal·lació serà utilitzada pels dos centres i per l'escola bressol durant tot l'horari escolar, fins les 18h. A partir de les 18h la instal·lació queda disponible per activitats esportives obertes a tots els veïns del barri. Fins al moment s'han presentat diverses ofertes que garantiran un ús complet i continuat de l'equipament. Després de l'estiu inaugurarem també el casal de barri que ocupa les dues plantes superiors de l'edifici, i que obrirà un espai necessari per incrementar l'oferta pública d'activitats per als veïns.