PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 30 de juliol del 2008

Tot a punt per enjardinar Pistes Vèlia

Us presento el projecte d'enjardinament de les antigues pistes de patinatge del Congrés (cliqueu sobre les imatges per ampliar), que ja està aprovat i del que començarem les obres aquesta tardor, tan aviat com sigui adjudicat el concurs per a la seva construcció per 650 milions d'euros.


Com tots sabeu, ja fa molts anys que les pistes es van tancar, fent que els nostre barri perdés una zona de lleure molt utilitzada. Ara la recuperarem com una plaça oberta a tothom, amb un projecte molt bo, que compta amb el suport dels veíns de les pistes. Quan acabem les obres tindrem un espai agradable, respectuós amb els veíns, i que esperem sigui molt utilitzat per la gent del barri.

L'arquitecte Carles Fuentes ha pensat un espai amb diferents àrees: Una àrea de repòs, tranquil·la i dotada de mobiliari i arbrat, un espai per a jocs on hi hauran jocs infantils i mobiliari perquè els més grans puguin fer exercici físic, una àrea de jocs de taula i una àrea diàfana on es puguin realitzar activitats cíviques o de caràcter de barri com exposicions de fotografia o trobades de veíns.

Si cliqueu sobre les imatges, podreu veure un planell i també tres seccions de perfil perquè us en feu una idea de com quedarà l'espai.