PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 22 de desembre del 2008

El 3 de Gener, acte infantil al Casal de Barri

A partir del 3 de gener, el nostre casal de barri (Manigua cantonada Garcilaso) començarà a oferir cada primer dissabte de mes tallers i espectacles dirigits als més petits. D'aquesta manera el barri de Congrés-Indians s'incorpora al circuit d'espectacles infantils que cada mes programa el Districte de Sant Andreu als equipaments municipals. Esperem que sigui un èxit i que el casal s'ompli de nens i nenes amb ganes de divertir-se.
Dissabte 3 de gener (12h): Taller de corones de rei i reina. Perquè nens i nenes puguin deixar volar la seva imaginació i canviar d’imatge per un dia: vine i prepara la teva corona per lluir-la el dia de la cavalcada. Companyia LA JARRA AZUL

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, volia saber on puc trobar tot el programa de les diferents activitats programades al Casal del Barri pel primer dissabte de cada mes. Gràcies i felicitats pel blog. Anna

Enric Fernández-Velilla ha dit...

El Districte ha publicat un tríptic on podràs trobar la programació infantil del casal de Congrés-Indians, La Sagrera, el Bon Pastor i Trinitat Vella.
El tríptic es pot recollir a qualsevol d'aquests casals o bé al Centre Garcilaso i a la seu del Districte, a plaça Orfila.
Tingues en compte que al nostre casal tindrem actes infantils EL PRIMER DISSABTE DE CADA MES.
En aquest bloc us mantindré informats. De fet pots trobar la programació de gener-febrer i març també publicada en aquest bloc.