PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 5 de gener del 2009

Comencem el 2009 amb noves propostes

Feliç any 2009 a tots.
Encetem un any ple de millores al barri de Congrés-Indians: cap a la primavera inaugurarem Pistes Vèlia, l'arranjament dels Jardíns del Canòdrom i la remodelació del carrer Garcilaso. A més tenim en marxa una gran operació de manteniment dels espais públics, i veurem desaparèixer les velles naus on estava situat el casal de barri per millorar els equipaments educatius del Ferran i Clúa i l'Alzina.
Ara toca fer una proposta sobre la possibilitat de fer horts urbans en alguna placeta del Congrés-Indians. Com ja deveu saber, aquesta iniciativa gaudeix de gran acceptació en aquells barris on s'ha dut a terme, donat que serveix per recuperar espais urbans per al gaudi de la gent, són una forma d'estendre l'educació ambiental i presenten nombrosos beneficis terapèutics. Alhora són una barrera contra els comportaments incívics dels que abusen dels espais comuns.
Volem saber la vostra opinió sobre el tema, així que esperem que l'envieu com a comentari a aquest article per dir si us sembla bé la iniciativa i si voleu proposar algun espai en concret. Esperem la vostra participació.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Home! S'enderroca el «búnker»! És una gran notícia per als veïns del carrer de les Acàcies. A més, no esperava que fos tan aviat. M'hi congratulo molt.

Ara, el que cal es que els centres educatius omplin l'espai amb una arquitectura acceptable, de veritable «façana» i no de «porta falsa».

Al carrer de les Acàcies estem molt necessitats d'una mica de bon paisatge urbà, sobretot en aquest mig tram proper a Garcilaso.