PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 27 d’abril del 2009

El Districte posa en marxa la campanya "T'acompanyem" per ajudar als veïns en atur

Dimecres 29 d'abril a les 20h tindrà lloc, al Centre Cultural Can Fabra (C/Segre 24-32), l'acte de presentació de la campanya que el Districte de Sant Andreu posarà en marxa per tal d'ajudar aquells veïns i veïnes que han perdut la seva feina. L'acte també inclourà la presentació del llibre 'I ara, què faig?' i del documental '501' a càrrec de la seva autora Laia Fàbregas, directora de l'Acadèmica de Cinema Català.
Davant l'actual situació de crisi econòmica global i del fort increment de la taxa d'atur, el Districte de Sant Andreu ha dissenyat la campanya "T' acompanyem", que té com a objectiu donar suport als veïns i les veïnes que han perdut la seva feina.
Les actuacions i iniciatives contemplades a la campanya seran presentades en el marc de l'acte sobre l'atur que el Districte ha organitzat pel proper 29 d'abril. Durant la trobada també es presentarà el llibre "I ara, què faig?" i el documental "501" els quals tracten la situació de les persones aturades i intenten ajudar a trobar sortida a totes aquelles persones que es veuen afectades per la incertesa que comporten situacions d'aquest tipus.
El Districte de Sant Andreu vol fomentar amb aquesta campanya els recursos de formació amb l'objectiu d'assumir el canvi del model productiu que es preveu sortirà després de la crisi. En aquest sentit, alguns dels recursos de la campanya són la creació d'una xarxa de tutors que acompanyaran les persones aturades en el procés de formació i de recerca de feina, l'organització d'unes jornades per aprendre a elaborar un currículum vitae efectiu i unes sessions informatives sobre microcrèdits per a finançar projectes d'autocupació, entre d'altres.