PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 4 de maig del 2009

Tots els dissabtes de maig, activitats infantils al barri

Aquest mes hem programat activitats infantils tots els dissabtes al matí. Si no marxeu de cap de setmana, teniu una bona alternativa per portar els infants a passar-s'ho bé. Aquesta vegada repartirem les activitats per diferents escenaris: el casal de barri, l'escola Sants Innocents i l'escola Arrels, però recordeu que TOTES SÓN ACTIVITATS OBERTES, organitzades per l'Ajuntament de Barcelona:

Dissabte 9 de maig
MARCELO–"Jordi Carlitos" – (pallasso) 12h Casal de Barri
Un espectacle dinàmic, divertit, participatiu i per a tots elspúblics, de característiques simples i un humor desbordant en elqual un intrèpid i extravertit personatge canviarà durant una hora el sentit de la realitat. Preu 3.6 euros. Aquesta és l'única activitat no gratuïta del mes de maig.

Dissabte 16 de maig
GRAN LUDOTECA DE JOCS TRADICIONALS. 11.30h. Pati del Col·legi Sants Innocents (C/ del Cep, 1 cantonada Felip II)

Els avis ens ensenyaran a córrer darrera la rutlla, aprendrem a fer ballar la baldufa i els petits ens prepararan deliciosos àpats tot jugant a la fireta. Recuperem entre tots aquells jocs de tota la vida!. Activitat gratuïta dins del programa "Temps de Barri, Temps educatiu compartit" de la Regidoria d'Usos del Temps i el Districte de Sant Andreu.

Dissabte 23 de maig
TASTET D'ACTIVITATS. 10.30h Pati de l'escola Arrels (entrada per C/ Can Ros, 7)
Veniu a la mostra d'activitats que es fan al barri i podreu fer circ, patinar i jugar a bàsquet en un sol espai. Activitat gratuïta dins del programa "Temps de barri, temps educatiu compartit"