PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 2 de juliol del 2009

Gran Festa Popular per inaugurar el Nou Sant Pau

Com ja sabeu, l’Hospital de Sant Pau és el de referència del CAP Maragall, que és el que tenim assignat els veïns de Congrés-Indians. Durant els darrers anys hem vist com al costat del centre Modernista s’estava construint un nou centre, just a la cantonada del carrer de Sant Quintí amb la Ronda del Guinardó. Doncs bé, les noves instal·lacions ja estan en marxa, i aquest divendres se’n farà la inauguració oficial.
La direcció de l’hospital ha volgut que tots els veïns dels barris del voltant, entre els quals està el nostre, sentint el nou hospital com un centre pròxim, obert als ciutadans i que comencin a fer-se’l seu. Per això han preparat un divendres ple d’actes enmig d’una gran festa popular, i un cap de setmana de portes obertes.
Us penjo el programa de la festa popular de demà divendres (l'arxiu és gran, paciència si el descarregueu), que començarà a les 16.30h i s’acabarà a les 20h. Hi haurà actuacions, castellers, cercavila i moltes més activitats que muntaran les entitats de l’entorn.
No oblideu tampoc que desitgen que tothom pugui conèixer com és el Nou Hospital i, per aquest motiu, han organitzat una jornada de portes obertes ciutadanes el proper cap de setmana (4 i 5 de juliol, de 10 a 14 i del 17 a 20h) per mostrar les noves instal·lacions.
No perdeu l’ocasió de visitar un edifici que és la tercera seu d’un Hospital amb més de 600 anys d’història. L’entrada es farà per la porta principal del nou hospital, al carrer de Sant Quintí, 89.