PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 13 de juliol del 2009

L'Ajuntament ha editat una Guia de Suport a les Comunitats de Veïns

El Programa de Suport a les Comunitats de Veïns i Veïnes d'Escala, que es desenvolupa a la ciutat des de juny de 2008, pretén donar suport a l'organització de les comunitats de veïns i aportar elements d'ajut en la gestió de la convivència oferint informació, formació, assessorament o mediació.
Aquest programa compta amb un equip d'educadors que intervenen en les comunitats de veïns i amb el suport dels tècnics de convivència i les secretaries tècniques de prevenció dels districtes i si és el cas amb altres agents implicats.
Després d'uns mesos d'activitat, l'Ajuntament ha presentat la Guia de Suport per a l'Organització de les Comunitats de Veïns i Veïnes. Aquesta Guia recull una sèrie d'informacions, consells i normes que orienten la gestió de la comunitat de veïns, els donen pautes d'ús dels espais comunitaris i eines per facilitar una bona convivència a les seves comunitats.

Si la vostra comunitat necessita el suport de l'equip d'educadors o del Districte, poseu-vos en contacte amb el conseller del barri, enviant un correu electrònic a enricfv@gmail.com o veniu al casal de Congrés-Indians en l'horari d'atenció al públic.