PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 8 de setembre del 2009

Estat de les obres a Congrés-Indians

La gran quantitat d'obres que estem fent al barri ha provocat nombroses consultes dels veïns, especialment referents al compliment dels terminis. (Cliqueu el mapa per veure-les) Doncs bé, en resum els treballs estan de la següent manera:
  1. Les obres corresponents al Pla E, que van començar abans de l'estiu i que són el manteniment integral de les voreres i parterres de Felip II, la instal·lació d'un ascensor al Pas de Sant Tarsici, l'arranjament de les placetes interiors del Congrés i la reurbanització del carrer Matanzas, avancen al ritme previst i estaran acabades abans del 31 de desembre.

  2. Obres del carrer Garcilaso, les pistes Vèlia i la pista del Canòdrom: Acumulen un gran retard perquè l'empresa que les portava a terme va estar a punt de fer fallida en els primers moments de la crisi financera. Després de diversos intents de que reprenguessin el ritme vam veure que era impossible continuar amb ells. Se'ls ha rescindit el contracte i s'ha contractat una altra empresa, que ja ha començat les obres a Garcilaso i en una o dues setmanes continuarà amb les altres dues.