PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 14 de setembre del 2009

L'entitat ISOM compleix 10 anys

ISOM (Integració Social de Menors) és una entitat que al llarg dels anys ha anat arrelant-se al barri de Congrés-Indians. Van començar a l'edifici del carrer Manigua l'any 1992, on ara està AFAP, i aquest mes d'octubre celebraran els 10 anys d'implantació. Probablement molts de vosaltres haureu sentit parlar de l'entitat pel seu projecte més conegut al barri, el Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) "Minerva", que està al carrer Alexandre Galí. Aquesta residència compta amb 18 places mixtes per una franja d'edats 5 a 18 anys.
Les seves instal·lacions estan pensades i dissenyades per facilitar el control i la intervenció de l’equip educatiu vers els vint infants i adolescents que pot acollir, tot garantint una dinàmica quotidiana relaxada i comfortable. Aquestes instal·lacions estan encabides harmoniosament i discretament dins de l’estructura física del carrer i del barri i no es diferencien de la resta de finques, pisos i locals existents, de manera que no són gaire diferents de l’estil al qual estan acostumats els infants i els adolescents i es procura evitar una diferenciació entre estils socioeconòmics. El que pretenen és crear un context d’ajuda no excessivament diferenciat de la seva realitat i oferir i destacar el valor de pertànyer a un lloc per als infants i els adolescents des del qual puguin construir un futur encabit en la seva realitat cultural, social i econòmica.
Ara celebren el seu 10è aniversari com a entitat, i volen obrir-se al barri durant la festa major. Si cliqueu la imatge podreu veure el programa d'actes.