PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 8 d’octubre del 2009

Informació sobre el Plenari d'ahir

Ahir a la tarda es va celebrar el plenari del Consell del Districte. D'entre els punts que es van tractar us he seleccionat els que directa o indirectament afecten el nostre barri. El plenari consta de tres parts, Informativa, Decissòria i Impuls i control. En l'explicació us he posat a quina correspon cada punt.

1. Part informativa

En l'informe de la Regidora es van incloure ells següents temes:
- Estat de les obres al barri: Totes tornen a estar en marxa. La previsió és que s'acabin abans del 31 de desembre excepte la de l'edifici del Canòdrom, per a la qual s'ha demanat una pròrroga de 3 mesos.
- L'abril del 2010 començaran les obres de construcció de la nova estació de rodalies a la Meridina. Les línies de Renfe que surten des de St Andreu Arenal cap a Sants estaran tallades uns 5 mesos perquè la línia ha d'anar a més profunditat. Com a resultat, el transbord entre les línies 1 i 5 a l'estació de Metro de La Sagrera deixarà de tenir les incòmodes escales.
- Barcelona i el barri dels Indians s'incorporaran a la Xarxa de Municipis Indians.
- També va informar del desenvolupament de les festes majors de Congrés i els Indians i de les jornades de comerç al carrer.

2. Part decissòria

- Informar favorablement el Pla Especial urbanístic i de millora urbana per a la regulació de la instal·lació d'ascensors exteriors als edificis del sector delimitat pels carrers de Pardo, Can Ros i Cardenal Tedeschini. Aquests edificis són els de darrera de l'Església, i no era possible instal·lar-hi ascensors per l'interior de l'escala. Amb aquest pla es regula la possibilitat de fer-los per la façana, com està fent la comunitat de Pardo, 9. Us podeu descarregar el pla de l'apartat ARXIUS o bé des d'aquí mateix. Quan el pla estigui aprovat definitivament, les escales del sector afectat que vulguin posar un ascensor per fora ja tindran una solució constructiva i les característiques estètiques que hauran de complir. Amb això l'Ajuntament dóna una solució d'accessibilitat allà on no era possible donar-la.