PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 23 de febrer del 2010

Els infants es fan seu el casal de barri

A poc a poc hem anat consolidant la programació d'espectacles infantils els primers dissabtes de cada mes al casal de Congrés-Indians.
Si bé quan vam començar la temporada vam tenir algun ensurt per la manca de públic, amb els darrers espectacles hem passat d'una assistència d'unes 30 persones al mes d'octubre, a les 181 que van omplir de gom a gom la sala d'actes en l'actuació del 6 de febrer.
Molts factors han influït en aquest increment, però sobretot he de destacar la col·laboració de l'Escola Bressol de Manigua, que cada vegada proposa més activitats al casal. És una sort per al barri tenir dos equipaments que poden esdevenir tan complementaris en el mateix edifici. En canvi, no ha acabat de funcionar la difusió en les altres escoles del barri. Aquest aspecte l'haurem de millorar.
De tota manera, el risc que correm en aquest moment és de morir d'èxit, ja que l'aforament de la sala d'actes del casal és d'unes 130 persones, i en el darrer espectacle va quedar totalment desbordada. Estem estudiant com abordar aquesta limitació perquè cap infant no es quedi sense veure els espectacles que s'hi programen.