PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 26 de febrer del 2010

Les pistes de tenis ja són del l'Ajuntament

Ahir a la tarda es va reunir al casal de barri la Comissió de Seguiment del Canòdrom. D'aquesta reunió us voldria resumir els temes més importants que es van tractar:

1- La Regidora Gemma Mumbrú va anunciar que ahir mateix s'havia signat l'expropiació del les pistes de tenis, que d'aquesta manera ja són propietat de l'Ajuntament i queden disponibles per a l'ús de la Ciutat.

2- Els mòduls de la nova escola Congrés-Indians, que han d'estar en funcionament al setembre, i que s'instal·laran a la cantonada de Concepción Arenal amb Cardenal Tedeschini, aniràn a la banda d'aquest solar més propera a la masia de Can Ros, ocupant una part del jardí que no està protegida com a patrimoni, i que ha estat expropiada amb les pistes de tenis. Està previst que a partir del mes d'abril comencin aquestes obres.

3- El sr Ricard Fayos, del sector d'Urbanisme de l'Ajuntament va anunciar que existeix la possibilitat, encara no confirmada definitivament, de que el poliesportiu de tres pistes que s'havia de construir als terrenys de les pistes de tenis es pugui fer finalment als terrenys que ocupa l'autorrentat que hi ha al davant del Canòdrom, i que actualment està qualificat com a equipament privat. Tot i aquesta qualificació, de construir-se el poliesportiu seria públic. També va dir que quan se sàpiga si es podrà fer o no aquest canvi, es podrà començar a fer un planteig d'ocupació dels espais de les pistes amb els equipaments que hi han d'anar.

4- Les obres del Centre Cultural del Canòdrom i de la Pista estan a punt d'acabar. De no produir-se cap altre entrebanc, i si no segueix plovent com ha fet aquest hivern, està previst que s'acabin a finals de març, al voltant de Setmana Santa.
Pel que fa a les intervencions de les entitats, l'Associació de Veïns va demanar que l'escola bressol es construeixi en el mateix edifici de l'escola de primària i que si al final el poliesportiu es fa als terrenys de l'autorrentat se segueixi amb el pla de que sigui obert a totes les escoles del barri que ho necessitin. També van demanar alguna solució al problema de la vorera de Cardenal Tedeschini, que els camions aparcats en bateria ocupen. Es mirarà d'enfitonar per separar els vehicles a certa distància.
En Carles Perapoch, d'AFAP, va esmentar la seva preocupació de que els cotxes dels pares del col·legi col·lapsin la cantonada de Concepción Arenal i Tedeschini. També va demanar que es faci alguna cosa amb la vorera de Tedeschini.
En Jordi Flores, de la Plataforma de Pistes Vèlia va comentar que caldria que la construcció definitiva de l'escola no s'eternitzés.