PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 14 de desembre del 2010

Actes de Nadal a Congrés-Indians

Aquest cap de setmana és l'últim abans de Nadal. Les entitats de Congrés-Indians han concentrat tots els actes de preparació de les festes aquests dies, i no us els podeu perdre. Es mereixen que tots els veïns del barri anem a compartir amb elles aquestes cel·lebracions. Us les explico:
DIVENDRES 17:
A les 17:30h, placeta dels Indians (Garcilaso cantonada Felip II), encesa dels llums de l'arbre de Nadal. Hi haurà cantada de Nadales que farà la Coral del Caliu i també una xocolatada popular (qui ho vulgui, a més, podrà afegir-hi una aportació voluntària a benefici de la Marató de TV3).
DISSABTE 18:
La Unió de Botiguers programa actes tota la jornada a la Plaça del Congrés. 12:30h: Actes infantils. A les 14:00h tastet d'escudella, i tot el dia Fira Artesanal. I a les 17:00h, tots junts farem cagar el Tió amb xuxes i guminoles. Després farem el sorteig de les paneres dels participants a la Ruta del tió i llegirem la història del tió d'aquest any que el títol és: El Tió se'n va de vacances". Condició indispensable per endur-te el premi és estar a la plaça. A les 18h, els pastors de l'Agrupació Congrés us convidaran a anar al seu local per veure la representació d'Els Pastorets que farà el Grup de Teatre La Trapa. Els qui no pogueu veure'ls dissabte, tindreu dues oportunitats més: el diumenge 19 a les 12 del matí o el 2 de gener a les 18h.
Paral·lelament, al poliesportiu del casal de barri el club social d'AREP organitza el "Ping Pong per a tothom", a benefici de la Marató, que de moment porta recaptats 1700 euros al nostre barri.
I per acabar, DIUMENGE a les 18h, Concert de Nadal de la Coral Oronell a la Parròquia de Sant Pius Xè.