PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 24 de desembre del 2010

EDITORIAL

Per primera vegada en aquest blog, m'he decidit a escriure una editorial per desitjar-vos a tots que passeu uns bons nadals i que comenceu el 2011 amb esperances i ganes de tirar endavant els vostres projectes i de millorar les vostres vides i, si pot ser, les dels que us envolten.
L'any 2011 serà un any difícil, en el que segurament no haurem sortit de la profunda crisi que ens està afectant a tots, i un any en el que els ciutadans de Barcelona haurem de prendre una decisió sobre qui haurà de regir el destí d'aquesta ciutat durant els propers quatre anys. Entre els meus desitjos més personals per aquest any nou hi ha el de que renoveu la confiança en nosaltres, però això només serà possible si creieu que el balanç del que hem fet pel barri ha estat a l'alçada del que n'esperàveu. Espero que així hagi estat.
Del que si que n'estic segur és de que les persones que estan treballant des de les entitats del barri per millorar la vida de tots nosaltres, seguiran endavant amb la seva tasca. De veritat desitjo que aquest nou any serveixi perquè se'ls ajunti més gent per ajudar, aportar i col·laborar, ja que el nostre barri s'ho mereix. Manca gent a les comissions de festes, a l'associació de veïns, a la unió de botiguers, i a totes les associacions del barri. Si voleu millorar el vostre entorn, elles us ofereixen mil oportunitats. I si no podeu ajudar, almenys durant el 2011 reconegueu-los la feina que fan, agraiu-los-la. No la fan perquè els feliciteu, però el reconeixement dels altres ajuda i engresca.
En fi, al barri de Congrés-Indians s'obren mil i una oportunitats per al 2011, i tots hi podem posar el nostre gra de sorra. Millorar, sempre endavant, sempre estimant aquest barri tan amable i tranquil. Segur que el 2011 serà millor, així que BON NADAL i FELIÇ 2011.