PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 7 de desembre del 2010

El barri es mobilitza per la MARATÓ

Les entitats del nostre barri han pensat d'afegir-s'hi a la Marató de TV3 d'enguany, que estarà dedicada a les malalties medul·lars adquirides. Per fer-ho, han muntat tot un seguit d'activitats aquest diumenge 12 de desembre a la placeta i al local de l'Associació de Veïns (Felip II, 222).
Els actes els organitza l'Associació de Veïns, i hi col·laboren les comissions de festes de Congrés i d'Indians i la Unió de Botiguers.
Començaran a les 12 del matí amb l'animació infantil, que consistirà en la col·laboració de l'Elisabet Ulibarri com a Conta-Contes, i un circuit de cadires de rodes per a que tothom pugui experimentar les limitacions que suposa aquest medi de locomoció per a les persones amb mobilitat reduïda.
A les 16:30h continuaran els actes amb l'espectacle de Teatre i Musical que duran a càrrec el grup GENT GUAPA i el GRUP INDIANS, i a les 18:00h el grup MAI L'HEM VIST ens farà una lectura de poemes i versos en homenatge a en Joan Solà.
Però no s'acabaran aquí els actes. El dissabte 18, al casal de barri, el club social d'AREP us proposa participar en el "Ping-Pong per a tothom", també a benefici de la MARATÓ de TV3 (que tindrà lloc el diumenge 19 de desembre durant tot el dia).
La Unió de Botiguers de Congrés-Indians també hi posarà el seu granet de sorra sortejant una panera.
Com veieu, teniu molts actes per participar en aquest acte solidari del que el barri de Congrés-Indians no es vol quedar al marge. Només cal que vingueu per demostrar que tots estem per la tasca.