PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Perillen els equipaments del Canòdrom

Ahir a la nit vam tenir plenari del Consell Municipal del Districte de Sant Andreu. El Grup Municipal Socialista havia entrat un prec al Regidor demanant que recolzés la construcció dels equipaments que la taula de treball de les entitats del barri havia proposat per al solar de les pistes de tennis i del Canòdrom. Us recordo que eren una gran zona verda, un aparcament soterrani, un centre cultural,  un centre cívic, un poliesportiu per a les entitats i escoles, una escola bressol, un casal de gent gran i una residència de gent gran amb centre de dia. A més, el desplaçament del poliesportiu al solar del garatge que separa la Meridiana del Canòdrom permetia també encabir-hi un altre equipament en les pistes de tennis, pendent de definir. 
Durant els cinc anys que la taula de treball va estar negociant sobre el tema amb l'Ajuntament, el grup Municipal de Convergència i Unió es va presentar a les reunions que es convocaven, però mai no es va mullar mai sobre si recolzaria els equipaments. Ahir, al consell plenari, la resposta del regidor Blasi va ser que no es pensava comprometre, i que ens emplaçava al procés participatiu del Pla d'Actuació del Districte, deixant així SENSE CAP VALOR el treball dels veïns i veïnes que han estat treballant els darrers cinc anys en el tema.
I no és una qüestió de terminis per la crisi, doncs no els demanàvem. La petició era per refermar un compromís amb les entitats, però no el van acceptar. Ara per ara, ELS EQUIPAMENTS PÚBLICS DEL CANÒDROM ESTAN EN L'AIRE, i per desgràcia no tenim cap altre lloc al barri per construir-los.
Això si, en el punt en que calia aprovar la construcció dels equipaments privats del garatge de la Meridiana, el grup de govern va ser l'únic que va donar el seu vot afirmatiu. Els altres ens vam abstenir demanant una concreció més gran del projecte respecte de l'ús públic del poliesportiu i també espais per a les entitats de La Sagrera.
Pot ser si que tindran raó els avis que diuen "això jo ja no ho veuré" quan parlem de la residència i el casal de Gent Gran del Canòdrom...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vinga vinga... menys indignació de cara a la galeria i més complir compromisos. Heu tingut MOLTS anys per fer aquest equipament, ha estat semiabandonat durant molt de temps sense que ningu no hi fes res. Ara els hi passem el marron als convergents i ens indignem. Si sabieu que ells no tirarien endevant l'obra (que ho sabieu perque a ells els barris obrers no els interessen perque no hi tenen massa expectativa de vot), haver accelerat el projecte per enllestir-lo abans de les eleccions. No ens prengeu el pèl que no ens xupem el dit. Ara només queda esperar que el "parterre" depriment en que s'ha convertit el canòdrom s'ompli de yonquis. Moltes gràcies. A part d'aquest comentari crític et vull agrair que obris aquest bloc perque poguem estar informtats i donar la nostra opinio. salut.