PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 6 de setembre del 2011

Tornem a la feina pel barri

Benvolguts,

Després d'un temps d'inactivitat degut als canvis que s'han produït en el govern municipal, el bloc de Congrés-Indians es torna a posar en marxa. Molts de vosaltres m'heu enviat missatges de suport per continuar amb la tasca d'informar els veïns de Congrés-Indians i donar-los l'oportunitat d'opinar sobre els temes que són d'actualitat en el nostre barri. A tots vosaltres us he d'agrair el suport que m'heu donat. Aquesta és la raó que m'impulsa a seguir treballant en aquesta direcció mentre mantingueu l'interès i seguiu aquesta pàgina.
Com sabeu, el meu grup municipal (PSC) ha passat a l'oposició en el Consell de Districte de Sant Andreu. Aquesta circumstància canvia les meves competències com a conseller, havent perdut les de govern i decisió sobre els assumptes del barri, però no impedeix en cap cas que continuï lluitant per la millora del nostre veinat, en col·laboració, com sempre, de les entitats i tots aquells qui volgueu acompanyar-me en aquesta tasca. Així doncs, mentre trobi la col·laboració i la simpatia per la feina necessàries, seguiré informant dels actes i convocatòries de les entitats, dels projectes de l'Ajuntament, etc. La tasca d'un conseller d'oposició es basa en el control però també en les propostes al govern municipal. Personalment m'agradaria proposar més que controlar, però dependrà de vosaltres.
La gran diferència amb el que ha estat fins ara serà que els articles incorporaran una mica més d'opinió, de manera que les entrades informatives aniran en molts casos matisades i interpretades des del punt de vista d'un veí amb ideologia progressista i amb un to certament més reivindicatiu. Espero que continueu seguint el bloc.
D'altra banda, la meva porta sempre estarà, com fins ara, oberta a tots aquells veïns que necessitin una actuació de l'Ajuntament, o que vulguin reivindicar o bé queixar-se. També a aquells que vulguin recolzar l'acció de govern perquè saber si actua correctament forma part del coneixement de la realitat que cal per dur la meva tasca com a conseller.
Així doncs, mentre vosaltres ho volgueu, SEGUIREM EN CONTACTE i AL PEU DEL CANÓ.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Et felicito per la teva implicació!

Cristina ha dit...

Molt bona feina Enric ;-)

Holgazán ha dit...

Ben retrobat. Aquí seguirem.