PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 18 d’octubre del 2011

La comissió de cultura de l'Ajuntament aprova una proposta del PSC sobre el Centre d'Art del Canòdrom

Un primer pas per als equipaments del Canòdrom. Avui hem aconseguit que tots els grups municipals es posessin d'acord per demanar a la Generalitat que continuï amb el centre d'art que ha d'encabir la grada:

Unanimitat de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona a l’hora de donar suport a la proposició presentada aquest matí pel Grup Municipal Socialista (GMS) en el marc de la Comissió de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació. Proposició que insta al Govern municipal “a finalitzar les obres del Canòdrom per tal que, en el projecte d'Art Contemporani a Barcelona que està elaborant el Macba, es pugui incloure l'ús d'aquest espai com a seu prioritària, en el temps mes breu possible”.
La proposta tira endavant amb el vot favorable de CiU, PP, IC-EUiA i UpB. El regidor socialista Jordi Marti ha volgut valorar el gest del tinent d’alcalde Jaume Ciurana. “Aplaudeixo la seva valentia política. No tots els regidors tenen la valentia d’enfrontar-se a la Generalitat en defensa d’un equipament cultural de la nostra ciutat”, ha destacat Martí.
“Aquest acord”, ha volgut destacar Jordi Martí, “és d’una importància transcendental per les arts visuals”. La raó: “És un espai entremig entre el Macba i els equipaments de proximitat de la ciutat amb el que es garanteix la continuïtat en l’itinerari artístic d’un creador”.