PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Sobre la inseguretat a Congrés-Indians

Des de que l'estiu va acabar, els veïns del nostre barri han estat víctimes d'un increment de la inseguretat com a conseqüència de diversos atracaments a gent gran (pels voltants de la plaça del Congrés), d'atracaments a alumnes de l'escola Arrels per part d'un grup de menors, i al creixement del problema del consum d'alcohol al carrer, en concret al carrer Garcilaso (davant Catalunya Caixa) i al passatge de Salvador Riera.
Com a conseller del Grup Municipal Socialista he rebut diverses queixes entre les quals destaco la deixadesa dels parterres del carrer del Cep, que arriben a 2.5m d'alçada en alguns punts i creen sensació d'inseguretat, problema que es repeteix també al carrer de l'Espiga.
Des del grup municipal del PSC al Districte de Sant Andreu hem entrat una pregunta al regidor del Districte per saber si en té coneixement d'aquests fets i també quines accions emprendrà per tal que no augmentin ni l'incivisme ni la delinqüència al barri de Congrés-Indians. Podeu descarregar-vos la pregunta seguint aquest enllaç. Us mantindrem informats de la resposta.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A més vull afegir que a més places del barri s'estan comenten actes com el "botellon" cada nit de divendres i de dissabte, consum de drogues i tràfic de les mateixes. I encara que truquis ni els Mossos ni la Guàrdia Urbana no fan res de res!!!! Això són les promeses electorals de les que tant en presumien!!!!!

Anònim ha dit...

En relació a la FAMOSA NIT JOVE. Jo a l'endemà havia de matinar! I a la plaça CARDENAL CICOGNANI es van agrupar més d'una vintena de nois, consumin, cantan, cridant etc. Vaig trucar al 112 i finalment em vaig quedar adormida de l'esgotament ja que no es van dignar a fer acte de presència.
No sé si la resta de veïns són conscients de la realitat que patim. Però si continuem així el barri es transformarà en una zona degradada.

Anònim ha dit...

Nosaltres també hem estat trucant varias vegades a la Guàrdia Urbana per denunciar combats de boxa als Jardins Vèlia i ens consta que algún veí també ho a fet sense cap resposta.

Anònim ha dit...

A Garcilaso entre Puerto Príncipe i Francesc Tàrrega ja hi tornem a ser amb el Bar Venècia. Ahir dilluns a un quart de vuit del matí, quan sortia de treballar, hi havia dos borratxos bevent cervesa a sobre de l'armariet de llums que hi ha davant del número 174. Les cerveses eren, evidentment del Bar Venecia, que era l'únic que era obert a aquella hora. Al vespre, havien tret una taula de dins per afegir-la a les sis que ja tenen perquè dues noies poguessin seure tranquilament.

Una altra qüestió: potser sí que formalment el negoci va canviar de propietari, però qui hi ha al bar, sobretot a la tarda, és el que ja hi havia abans d'això. Per tant, la meva pregunta és: com que ja se li va retirar la llicència de vetllador, se li pot tornar a retirar?

Anònim ha dit...

Soy un sufrido vecino de la calle Garcilaso,y me gustaria saber que hay que hacer para poder presumir de esta calle tan bonita que nos han dejado,y no que me digan que miedo da ir a tu casa,porque se encuentra al lado del bar Venecia donde te puedes encontrar de todo a todas horas,bueno de todo menos a las fuerzas de seguridad y responsables del Ayuntamiento que permiten que este bar este abierto de lunes a domingo de 6 de la mañana a 3 de la madrugada