PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 9 de desembre del 2011

Consell ciutadà i Audiència Pública

Si voleu saber en què vol gastar l'Ajuntament de Barcelona els diners l'any 2012, el proper dimarts 12 de desembre se celebra el Consell Ciutadà de Districte. En aquest espai el Regidor de Sant Andreu ens explicarà quines seran les línies estratègiques de la despesa per al proper any. El consell serà a les 19h a la seu del Districte a la Plaça Orfila (Metro L1 Sant Andreu). De tota manera, si voleu veure el debat que s'establirà entre els diferents grups polítics, i conèixer les diferents maneres de veure la ciutat, us convidem a venir al plenari de Districte, que serà el proper 20 de desembre a les 19h.
A continuació del consell se celebrarà l'Audiència Pública, on els ciutadans podem plantejar directament al Regidor els problemes que veiem al nostre entorn. Començarà a les 20h, al mateix lloc. 
En línia amb el que ha vingut fent després de l'estiu el govern municipal, l'Audiència es convoca a una hora que no facilita gaire la participació ciutadana, tal i com hem vist en els diferents consells de barri i sectorials. Esperem que en els propers mesos es corregeixi aquesta tendència i l'activitat municipal pugui tornar a girar al voltant de les necessitats més immediates dels veïns.