PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 26 de juny del 2012

El 24 de JULIOL, CONSELL DE BARRI

Ahir a la tarda es va celebrar el Consell Ciutadà de Districte, a on el regidor Raimon Blasi (CiU) havia d'explicar el projecte de Pla d'Actuació del Districte (PAD) per als propers anys, que s'ha de sotmetre ara a una ronda de negociacions amb les altres forces polítiques i entra en període d'informació pública.
La presentació va ser tan superficial i poc concreta que el president de l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar, Genís Pascual, va haver de preguntar si els farien arribar algun document amb les mesures més concretes i desglosades, perquè amb el que presentaven ahir no se'n podien fer una idea del que vol fer el govern municipal.
Doncs bé, el proper 24 de juliol a les 19h tindrem una sessió extraordinària del Consell de Barri de Congrés-Indians per tal que l'equip de govern ens vingui a explicar el document del PAD i com afectarà el barri de Congrés-Indians. De moment el que sabem és que no volen fer els equipaments del Canòdrom i ja veurem què passa amb la resta de projectes del barri, com el local de l'Associació de Veïns o l'ampliació del Ferran i Clua i l'Alzina.