PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 26 de juny del 2012

L'Audiència Pública: reflex del desànim dels veïns


Dijous passat, 21 de juny, l'Audiència Pública del Districte de Sant Andreu es va convertir en el lloc a on els veïns dels barris de la Trinitat Vella, Bon Pastor i Sant Andreu van coincidir en les seves protestes.
L'aturada dels projectes en els barris i la indefinició sobre quins es tiraran endavant en la present legislatura estan començant a provocar un enuig creixent entre les entitats dels nostres barris. A Congrés-Indians la protesta va ser el dissabte 16 al davant del Canòdrom, però els veïns i veïnes del Bon Pastor i la Trinitat van decidir que la celebració de l'Audiència era una ocasió immillorable per donar repercussió a les reclamacions. Els primers per demanar la urbanització de la segona fase de les Cases Barates i la construcció de la Tercera, i els segons per les problemàtiques recurrents del barri.
La sensació que tenen els ciutadans és de que el govern del Districte desconeix els seus problemes, i que està demorant o cancel·lant projectes amb l'excusa d'una suposada manca de pressupost que, segons el propi Alcalde, a Barcelona no és preocupant perquè la Ciutat encara disposa d'un bon marge per a invertir en els seus projectes. En aquest mandat, la quantitat destinada a inversió serà d'uns 1900 Milions d'euros. La percepció de les entitats és de que no es destinaran a projectes de barri i proximitat sinó a les grans obres de Ciutat, trencant la tendència dels darrers anys. Aquest és el canvi de model: una Barcelona més allunyada dels barris i dels seus ciutadans.