PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 3 de setembre del 2012

El Canòdrom torna a ser notícia

Una vegada passat el descans estival, tornem a tenir sobre la taula els problemes irresolts del nostre barri. N'hi ha uns quants (l'escola Congrés-Indians, el manteniment i ampliació de Ferran i Clua i Alzina, el local de l'Associació de Veïns, etc), però sense cap dubte l'estrella mediàtica és l'edifici del Canòdrom.
Com sabeu, aquest edifici va ser comprat per l'Ajuntament perquè el barri de Congrés-Indians ni tenia equipaments ni tampoc espais per construir-los.
Durant cinc anys les entitats van estar treballant en un pla d'equipaments que el nou equip de govern del Districte ha convertit en paper mullat.
La situació és greu pel que suposa de frustració a moltes entitats del barri, però el més greu no és això: el pitjor de tot és que el govern de Trias no té cap pla per l'edifici ni per les pistes de tennis ni pels equipaments que li falten al barri. Fins i tot ha sortit la notícia en un diari tan poc sospitós d'anar en contra del govern municipal com és LA VANGUARDIA. Si cliqueu en l'enllaç podreu llegir un article en el que queda bastant clar que no tenen cap pla pel Canòdrom ni, pel que vam veure en la presentació del projecte de Pla d'Actuació del Districte per aquest mandat, tampoc per al barri.
Els propers 3 anys el barri de Congrés-Indians pot perdre el tren. No podem permetre que quedem oblidats per un govern del Districte que no veu Sant Andreu més enllà de la Meridiana. Se'ns gira feina per reivindicar, demanar, exigir. Només si la gent del barri es desperta ho aconseguirem.