PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 14 de novembre del 2013

LA UNIÓ DE BOTIGUERS, PREMI BARCELONA LA MILLOR BOTIGA DEL MÓN


El propassat 24 d'octubre, la Unió de Botiguers de Congrés-Indians va rebre la menció especial a la millor iniciativa agrupada per a la dinamització comercial de la ciutat, en reconeixement de la tasca que porten a terme en el nostre barri.
La Unió de Botiguers ha anat creixent i incrementant la seva activitat des de fa anys, però segurament hi ha tres moments que han marcat profundament la seva història i li han donat l'impuls que necessitava per enlairar-se. El primer moment va ser la refundació que vam dur a terme cap a l'any 2008. En aquell moment ja vam intentar una entesa amb l'Eix Maragall, però probablement l'associació encara no estava prou madura per tirar-la endavant.
El segon moment, i no menys important, l'entrada de la junta actual amb il.lusió, noves idees i unes ganes i capacitat de treball gairebé il·limitades. Voldria esmentar tota la junta, però per no deixar-me ningú (cosaque em sabria molt de greu), només esmentaré el president, en Xavier Sabaté "Xavi de les verdures" com el coneix tothom. Al qual li hem d'agrair la seva feina i fer extensiu l'agraïment a tots/es els que li donen un cop de mà (gràcies Imma, Olga, Rosa, Marta, Montse...) i a tots els comerciants del barri que formen part de l'associació.
Xavier  Sabaté (UBCI) i Joan Romero (Eix Maragall)
I el tercer moment va ser l'aliança amb l'Eix Maragall, de la que n'estan molt satisfets i agraïts. El conveni els permet fruir d'una estructura que la UBCI com a petita associació de comerciants no pot assolir, l'Eix Maragall els ajuda en tota la paperassa que s'ha de fer a l'ajuntament i també els dóna un cop demà amb una gestió professionalitzada per part de la Mireia Romero, dinamitzadora. Aquí cal agrair, i molt, la col·laboració del president de l'Eix Joan Romero, qui sempre ha obert la seva entitat a la col·laboració amb l'UBCI i s'ha oferit a ajudar allà on calgués pel bé de comerç de proximitat.
Només dir-vos que els botiguers mantenen els carrers vius, i que sense ells ens convertiríem en una ciutat dormitori. no deixeu doncs de donar-los suport. I si heu d'anar a comprar, millor al costat de casa: compreu a la gent del barri.