PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 3 de juny del 2014

ALEXANDRE GALÍ: UN MUSEU A L'AIRE LLIURE

El barri de Congrés-Indians té un problema de places d'aparcament al carrer que ve de molts anys enrere. La pròpia construcció del barri, sense aparcaments soterranis, i el creixement del parc automovilístic, han agreujat aquesta manca de llocs. Doncs bé, des de fa uns quants anys, els carrers d'Alexandre Galí i de Felip II estan sent colonitzats per una sèrie de vehicles molt vells que a més no poden circular perquè no estan al corrent de la ITV. Aquests cotxes (més de 10 entre els dos carrers) pertanyen a un parell de col·leccionistes que no deuen de tenir un lloc on aparcar-los i que furten d'aquesta manera les places d'aparcament que d'altres podrien aprofitar. De tant en tant els canvien de lloc (no poden circular!) perquè no se'ls doni per abandonats. S'han fet diverses queixes, però el problema d'aquest abús de la via pública és difícil de resoldre. No estem en contra de que algú tingui una col·lecció de cotxes vells, sinó de que els tingui al carrer impedint que altres hi puguin aparcar, més quan no poden circular i tampoc no sabem si tenen assegurança en vigor. Esperem que algun dia es pugui resoldre aquesta situació. Si voleu veure cotxes dels anys 80, no us perdeu la col·lecció del carrer Alexandre Galí.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola. No se si todos, pero la mayoria son del taller de la esquina.

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Por la información que me hacen llegar los vecinos, los coches más viejos que no tienen ni tan solo la pegatina de la ITV o la tienen caducada hace años pertenecen a dos propietarios que los coleccionan. Probablemente estemos hablando de dos problemas diferentes: uno los que tiene el taller en la calle a la espera de reparación (o de pago), que tampoco está permitido, y por otro lado los que tienen estos coleccionistas y los van moviendo de un lado a otro para que no parezcan abandonados.
Sería interesante que alguien nos facilitase información para saber si es tal y como lo describo porque la solución es diferente para casa caso.
De todas maneras, unos y otros estarían haciendo un uso inapropiado de la vía pública y recortando el derecho de otros vecinos a utilizarla.

Anònim ha dit...

El coleccionista es el mismo dueño del taller.