PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 20 de novembre del 2008

L'Agrupació Congrés guanyadora del Premi Sant Andreu 2008

El Premi Sant Andreu és un guardó que entrega el Districte de Sant Andreu a aquelles entitats o persones que s'han distingit especialment pel seu servei a la gent i als barris.

En reconeixement als més de 50 anys de trajectòria de l'entitat, en els que ha esdevingut un dels puntals i una de les entitats més integradores del barri, i a proposta de set entitats de Congrés-Indians, el jurat del premi Sant Andreu va decidir ahir a la tarda concedir el premi Sant Andreu a l'Agrupació Congrés.

Enguany el premi s'ha hagut de decidir entre tres candidatures d'enorme pes, sent les dues finalistes la d'en Xavier Basiana, director de la Nau Ivanow, i la Isabel Roig, dona compromesa recentment trespassada. La importància dels altres finalistes dóna un gran valor a la concessió del premi, la qual ha d'omplir d'orgull a tots els veíns i entitats del nostre estimat barri de Congrés-Indians.

L'entrega del premi serà el dissabte 29 de novembre a les 18h, a la Seu del Districte a la plaça Orfila. Hi esteu tots convidats. A veure si veniu per donar suport a l'Agrupació Congrés!